Skip to Content
PERSUITNODIGING

PERSUITNODIGING

Dinsdag 25 mei, 11.30 u.-12.30 u., Albert I-plein, Anderlecht

1819-infobus vertrekt op tour door Brussel om vragen van ondernemers te beantwoorden 

 

hub.brussels, het Brussels Agentschap voor Bedrijfsondersteuning, nodigt u graag uit op de voorstelling van de 1819-infobus nu dinsdag 25 mei om 11.30 u. op het Albert I-plein in Anderlecht.  

Dit in aanwezigheid van Barbara Trachte, Staatssecretaris voor Economische Transitie, Isabelle Grippa, CEO van hub.brussels en Elke Roex, schepen van Economie, Middenstand, Tewerkstelling en Handel in Anderlecht. U zal er eveneens kunnen kennismaken met raadgevers van de 1819-infodienst en ondernemers uit de wijk. 

 

1819 is het aanspreekpunt voor Brusselse ondernemers van hub.brussels. Om zo dicht mogelijk bij lokale ondernemers te zijn, stappen de adviseurs van het infopunt vanaf eind mei op de 1819-infobus. Die houdt halt in diverse Brusselse wijken, om vragen van ondernemers te beantwoorden, in samenwerking met lokale actoren.  

De ‘ronde van Brussel’ van de infobus van 1819 start op dinsdag 25 mei. Tijdens deze eerste étappe houdt de bus van 10.30 u. tot 16.30 u. halt op het Albert I-plein in Anderlecht.  

Story image

De bus doorkruist het Brussels Gewest van eind mei tot september. Doel van de trip: antwoorden op alle mogelijke vragen van al wie ondernemer is in Brussel, of plannen heeft om dat te worden.  

De crisis heeft aangetoond dat toegang tot de juiste informatie niet voor alle Brusselaars vanzelfsprekend is. Met deze campagne wil hub.brussels correcte en toegankelijke knowhow tot in het hart van alle Brusselse wijken brengen. Zo kan elke Brusselse ondernemer (in spé) vertrekken vanaf dezelfde basis. 

De haltes van de 1819-infobus vindt u hier: https://1819.brussels/nl/infobus  

 

Reportages & interviews

Zou u graag op 25 mei enkele stakeholders spreken bij de 1819-infobus? Geef dan een seintje aan Talking Birds, zodat we dit voor u kunnen organiseren. .

 

Over hub.brussels

Het Brussels Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven, hub.brussels, biedt startups en scale-ups in Brussel en daarbuiten gratis oplossingen en adviezen, maar ook diensten voor bedrijfsstrategieën,- innovatie, -financiering, -clustering en -internationalisering. 

De teams van hub.brussels begeleiden de reflectie en de ontwikkeling van de Brusselse ondernemingen, van het idee tot de uitvoering, en vergemakkelijken hun formaliteiten. Ze bieden ook ondersteuning aan ondernemingen die hun activiteiten buiten de grenzen van het Gewest/het land willen uitbreiden, en stimuleren buitenlandse investeringen in Brussel.

Als Agentschap ter stimulering van de economie brengt hub.brussels nieuwe dynamische ontwikkelingen binnen het Brusselse ecosysteem op gang door proefprojecten uit te werken en spelers uit de publieke en private economische wereld samen te brengen, om zo bestaande banden te versterken en nieuwe kansen te creëren.

Dankzij zijn specialistische kennis van het Brussels economisch ecosysteem kan het Agentschap bij de Regering de rol vervullen van initiatiefnemer. Op basis van statistische en praktische terreinindicatoren kan het Agentschap een geïnformeerde en informerende monitoring uitvoeren van de sector en het grondgebied, en zo de overheden ondersteunen.

hub.brussels
Charleroisesteenweg 110
1060 Brussel